Petitchef

Galets farcits

Plato
4 porciones
20 min
15 min
Fácil

Ingredientes

4

Pel farcit:

Preparación

  • Bullirem els galets normalment, un cop cuits els posarem a escòrrer.

    Per a fer el farcit, utilitzarem la salsa d'api i pastanagues amb carn de la que ja vaig parlar, trobareu les instruccions aquí.
  • Amb una cullera o una màniga pastissera i una mica de paciència, anirem posant part de la salsa dins dels galets. Cal anar una mica amb conte per no trencar-los.
  • Un cop els galets farcits, els posarem a una safata que pugui anar al forn.
  • Començarem a fer la salsa beixamel: en un cassó deixarem desfer la mantega, quan sigui liquida, hi afegim les dues cullerades de farina, donarem uns quants tombs perque es cogui. Afegirem la nou moscada ratllada al gust.
  • Cal vigilar que la farina no es cremi ni faci grumolls. Quan sigui cuita, abocarem la llet, i anirem remenant constanment fins que la beixamel es torni espesa. La salarem.
  • Abocarem la beixamel damunt els galets farcits, repartirem pel damunt el formatge ratllat i una mica de mantega a trossets.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:




Comentarios de los miembros:

26/07/2014

Habría sido todo un detalle que la receta estuviera también traducida al castellano,.pues aunque el aspecto es estupendo, eso no se niega, a los castellano parlantes si se nos niega la posibilidad de darle vida en nuestros fogones. G R A C I A S

(0) (0) Abuso
22/12/2012

Cosa rica rica

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto