Petitchef

Truita de cigrons amb espinacs

Plato
8 porciones
30 min
20 min
Medio

Ingredientes

8

Preparación

  • Batre els dos ous sencers, quan siguin mig batuts, afegir-hi un raig de llet, així la truita quedarà més esponjosa. Salar-los.
  • En una paella grossa, posar-hi un raig d'oli i quan sigui una mica calent, tirar-hi els espinacs tallats a tiretes. Deixar que es coguin.

    Quan siguin ben cuits, afegir-hi els cigrons cuits i la cullerada de llavors de sèsam. Ho salarem amb moderació.
  • Ara començarem a fer la truita abocant els ous batuts a la paella i deixant que comencin a quallar una mica.

    Si cal, perquè els ous arribin a tocar el cul de la paella, anirem aixecant una mica els llegums amb comte de no trencar-los i sense remenar.
  • Quan la base de la truita sigui quallada, bé arriba el moment crític de girar-la, i per això necessitarem un plat fondo.

    Amb el plat fondo tapem la paella i amb comte però sense entretenir-s'hi gaire, la girem, deixant per tant, la part quallada de la truita a dalt, i la part que encara no ha quallat, abaix.
  • Amb comte, farem lliscar la truita des del plat de nou a la paella, de forma que la part ja quallada quedi dalt i la part sense quallar quedi tocant el cul de la paella.
  • Tornem la paella al foc, i deixem que la truita s'acabi de quallar
  • Si ens sembla que la truita segueix crua o esta més feta d'una banda que de l'altra, caldrà que la tornem a girar.

También te puede gustar

YouTube

Espinacas en crema


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Bacalao hojaldrado con espinacas
Bacalao hojaldrado con espinacas
4 porciones
55 min
Medio
4.6 / 5
Receta Makis de pechuga de pavo elpozo bienstar
Makis de pechuga de pavo elpozo bienstar
20 porciones
15 min
Fácil
4.7 / 5
Receta Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
1 porciones
40 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Pollo en salsa cremosa de espinacas y champiñones
Pollo en salsa cremosa de espinacas y champiñones
6 porciones
1 hora
Fácil
4.8 / 5
Receta Focaccia floral- focaccia art
Focaccia floral- focaccia art
10 porciones
40 min
Fácil
4.6 / 5

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Los últimos artículos

El secreto de la auténtica fondue: ¡descubre las recetas tradicionales de cada región! El secreto de la auténtica fondue: ¡descubre las recetas tradicionales de cada región! Olvídate de las patatas fritas: 5 Aperitivos saludables y deliciosos para picar sin remordimientos Olvídate de las patatas fritas: 5 Aperitivos saludables y deliciosos para picar sin remordimientos Papel de aluminio: ¡todo lo que necesita saber sobre uno de los utensilios de cocina más populares! Papel de aluminio: ¡todo lo que necesita saber sobre uno de los utensilios de cocina más populares!

Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto