Batre els dos ous sencers, quan siguin mig batuts, afegir-hi un raig de llet, així la truita quedarà més esponjosa. Salar-los.
En una paella grossa, posar-hi un raig d'oli i quan sigui una mica calent, tirar-hi els espinacs tallats a tiretes. Deixar que es coguin.
Quan siguin ben cuits, afegir-hi els cigrons cuits i la cullerada de llavors de sèsam. Ho salarem amb moderació.
Ara començarem a fer la truita abocant els ous batuts a la paella i deixant que comencin a quallar una mica.
Si cal, perquè els ous arribin a tocar el cul de la paella, anirem aixecant una mica els llegums amb comte de no trencar-los i sense remenar.
Quan la base de la truita sigui quallada, bé arriba el moment crític de girar-la, i per això necessitarem un plat fondo.
Amb el plat fondo tapem la paella i amb comte però sense entretenir-s'hi gaire, la girem, deixant per tant, la part quallada de la truita a dalt, i la part que encara no ha quallat, abaix.
Amb comte, farem lliscar la truita des del plat de nou a la paella, de forma que la part ja quallada quedi dalt i la part sense quallar quedi tocant el cul de la paella.
Tornem la paella al foc, i deixem que la truita s'acabi de quallar
Si ens sembla que la truita segueix crua o esta més feta d'una banda que de l'altra, caldrà que la tornem a girar.