Netegem les peces de pollastre (a mi m'agrada treure'n tota la pell i netejar-lo bé de greix), les passem per aigua i assequem sobre paper absorbent. Les salpebrem i daurem a una cassola amb un bon raig d'oli.
Mentrestant, tallem les cebes a la juliana fina. Quan el pollastre està enrossit, el reservem en un plat i posem la ceba a la cassola a foc mig. Obrim el tomàquet per la meitat, treiem les llavors i el ratllem. L'afegim a la ceba quan ja sigui una mica cuita i ho deixem sofregir uns minuts (salem i afegim un polsim de sucre).
Col·loquem les peces de pollastre a la cassola, hi posem la fulla de llorer i ho reguem amb un raig de conyac. Flambegem i ho deixem coure una mitja hora, tapat, a foc baix, girant el pollastre un parell de vegades i remenant de tant en tant perquè no s'enganxi (si veieu que està massa sec podeu afegir una miqueta d'aigua, no més de mig cullerot). Bon profit!
Por tu puntuación deducimos de ese mensaje encriptado que te ha gustado la receta :) Gracias. Feliz fin de semana :D
Mercedes,
03/09/2018
Menos el tomate, y las cebollas y con bastantes ajos enteros es como lo hago yo y lo hacia mi madre. Le pongo conyac i vino blanco semi seco. Ah, y nada de laurel
Por tu puntuación deducimos de ese mensaje encriptado que te ha gustado la receta :) Gracias. Feliz fin de semana :D