Truita amb suc.
Ingredientes
4
También te puede gustar
-
Bacalao hojaldrado con espinacas
-
Ensalada de calabaza, patata, rábanos y queso feta
-
Espinacas en crema
-
¿cómo cocinar espinacas frescas?
Preparación
Preparación20 min
Cocción15 min
- Agafem els espinacs i els morfim, els passem per la paella amb els fesols i fem la truita amb els ous, ho reservem.
- En una cassola de fang amb oli d´oliva, fregim els talls de bacallà i una vegada ven fets els reservem.
- En la mateixa cassola i aprofitant el mateix l´oli daurem els alls picats fins. Quant siguin rossets, afegim les dues cullerades de farina i a continuación la picada amb les ametlles, avellanes, nous , pinyons i per ultim el pebre vermell. Ho remenem una mica i afegim el brou.
- Quan arrenqui el bull afegim la truita sencera o a daus segons el gust i el talls de bacallà.
- Deixem cinc minuts que faci xup-xup i a sucar pa.