Petitchef

PASTÍS D'AMETLLA (35)

Postre
8 porciones
20 min
25 min
Medio

Ingredientes

8

Per al guarniment:

Preparación

  • Poseu els ous sencers en un bol amb el sucre i els munteu a punt de cinta.

    S'hi afegeix la mantega fosa i tèbia.
  • A poc a poc i anem afegint l'ametlla molta , la farina i el llevat. Al final de tot s'hi posa el conyac.

    Surt una massa més aviat consistent.
  • Es prepara un motlle amb mantega i farina, perquè no s'enganxi i s'hi aboca la massa.
  • Ho posem al forn, ja calent, a 160º, durant 25 minuts.
  • Ràpidament obrim el forn, hi posem les ametlles laminades, ho espolsem amb el sucre llustre i unes gotetes d'aigua i ho tornem a posar al forn uns 10 minuts més. Els últims tres o quatre minuts podem ajudar al pastís a agafar color amb una miqueta de gratinador.
  • Es treu del forn i abans de passar-lo a la plàtera de servei el deixem refredar una mica.


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 


Los últimos artículos

Vegetarianismo, veganismo: ¿es realmente seguro para tu cuerpo y tu bienestar? Vegetarianismo, veganismo: ¿es realmente seguro para tu cuerpo y tu bienestar? ¿Cuánto azúcar se puede consumir al día sin que resulte perjudicar para la salud? ¿Cuánto azúcar se puede consumir al día sin que resulte perjudicar para la salud? Parecen alimentos saludables, pero no lo son. Descubre si tú también has caído en estas trampas de la industria alimentaria Parecen alimentos saludables, pero no lo son. Descubre si tú también has caído en estas trampas de la industria alimentaria


Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto