Coca de seitons...de blanes
vota ahora

Ingredientes
8
También te puede gustar
-
Coca de llardons / coca hojaldrada de chicharrones
-
Coca de vidre rodones ( coca de vidre redondas)
-
Coca de llanda o coca boba
-
Coca de llardons / coca de chicharrones
Preparación
Preparación20 min
Cocción15 min
- Pre-escalfar el forn a 200°
- Estirar la placa de pasta de full en una plata de forn sense treure el paper vegetal que ja porta, amb una forquilla punxar perquè no pugi ,fornejar 15 minuts i treure del forn.
- Mentre fregir la ceba a foc suau tallada a la juliana fins que quedi tova , regar amb el raig de vi especial de cuina , condimentar amb sal i pebre, deixar reduir i reservar.
- Agafar la coca de full i pintar- la amb el tomàquet fregit , posar- hi a sobre la ceba escampada , desprès els filets de seitó posats amb gràcia
I fornejar prop de 15 minuts. - Treure del forn i amb l´ajuda d´un pinzell pintar els seitons amb oli d´oliva, espolsar amb all, julivert, i una mica de flor de sal,
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!