Fricandó de vedella.

Ingredientes
6
Preparación
Preparación40 min
Cocción30 min
- Poseu en remull els moixernons en aigua freda, durant 2 hores. Després escorreu-los bé.
- En una cassola de terrissa, fregiu els filets de vedella, tallats prims, salpebrats i enfarinats, daureu-los en oli calent i reserveu-los.
- En el mateix oli, ofegueu les cebes tallades ben fines, les pastanagues també, deixeu-les sofregir lentament perquè quedin uniformement daurades.
Quan la ceba quedi com la melmelada, afegiu-hi una cullerada de farina i deixeu-ho daurar per tal que doni color a la salsa. - Ruixeu amb el vi, deixeu-lo evaporar, torneu a posar la carn a la cassola i afegiu-hi un xic de brou o aigua, poseu-hi el manat compost i coeu-ho lentament, amb la cassola tapada, fins que la carn sigui tendra.
- Quan faltin uns quinze minuts per acabar la cocció, afegiu-hi els moixernons remullats i deixeu acabar la cocció.
Tot seguit comproveu el punt de sal. - Retireu el manat compost i ja podeu servir.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!