Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà

Ingredientes
8
También te puede gustar
-
Pimiento del piquillo relleno de philadelphia finas hierbas y gambas con salsa de piquillo
-
Risotto philadelphia
-
Vasitos vegetarianos: crema de guisantes, crumble de parmesano y crema de mascarpone
-
Pimientos del piquillo rellenos de brandada de bacalo
Preparación
Preparación30 min
Cocción15 min
- Escorrer el bacalla, assecar amb paper de cuina i reservar.
- Posar en el vas l ´oli, els alls pellats i sense el nervi central i programar 6 minuts, varoma, velocida.3 , baixar amb l´espatula les restes que quedin per les parets.
- AFegir el bacalla i programar 1 minut, varoma , v.4
- Despres triturar 1 minut, v. progressiva de 4 a 6 , afegeix la llet o nata, i barrejar 3 segons a v.6 fins que ens quedi una massa espessa, condimentar amb el pebre i una mica de sal i es necessari.
- Farcir els pebrots del piquillo de bacalla amb l´ajuda d´una cullera o d´una maniga pastissera, i pintar amb l´oli d´oliva .
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!