Pollastre amb fruits secs
vota ahora

Ingredientes
2
Preparación
Preparación15 min
Cocción30 min
- Traiem la pell del pollastre i salpebrem la carn.
- Ratllem les cebes i l'all.
- En el got de la batedora elèctrica posem a remullar les prunes amb el brou.
Dins d'una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós, daurem els talls de pollastre. Els reservem. - En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i l'all.
- Quan la ceba agafi color daurat, tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim els fruits secs, però no les prunes. Ho ruixem amb el vi i ho deixem reduir.
- Triturem les prunes juntament amb el brou o l'aigua, jo ho he fet amb aigua, fins que aconseguim una crema fina que afegim a la cassola i ho deixem coure a foc suau, fins que el pollastre sigui tendre.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!