Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat. Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades. S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella. Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.
Jo la massa la he feta amb la Turbo-Chef: Posar tots els ingredients, menys la farina, al bol V2, 2 minuts Treure el tapet transparent de la tapa i a V4 anar-hi tirant la farina fins que vegeu que la massa està bé (no s'ha d'enganxar a les mans).
Surten molt bones, ara bé fregir-les una a una és lent i cansat, potser es per fer-ho una vegada a l'any, i si se'n volen més comprar-les fetes... hi ha pobles de la denominació d'origen Siurana que les fan boníssimes, per exemple Ulldemolins.
Comentarios de los miembros:
Molt bones
Boniiiiissimes!!!!!!!!!!!!!