Arrós amb botifarra de pagès i verdures

Ingredientes
2
También te puede gustar
-
Pasta cremosa con champiñones y salchicha
-
Pasta con calabacín, guisantes y queso, estilo risotto
-
Pasta con lombarda y nueces, para disfrutar de un almuerzo de lo más colorido
-
Pasta con bacon: fácil y barata
Preparación
Preparación20 min
Cocción20 min
- Sofregit les botifarres tallades a rodanxes i reservar.
- En el mateix oli fregirem carxofes + pebrot+ceba+alls + patates
- Quan ja comenci a daurar , abocar-hi la botifarra que tenim reservada, i el tomàquet , remenar i deixar coure uns 10 minuts.
- Posarem l ´arrós i els ceps hidratats , deixarem sofregix uns minuts, desprès abocar l´aigua o brou que tindrem calenta, i condimentar amb la sal i el pebre ... , deixar que coure uns 20 minuts , segons abans de treure del foc, espolsar amb el julivert i l ´all picats.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!