Blat tendre amb pastanaga
vota ahora

Ingredientes
2
También te puede gustar
-
Ensalada de pasta con pimientos, maíz y mozzarella
-
Pasta alla norma, el delicoso plato siciliano de pasta con berenjena
-
Salsa de calabaza y ricotta, perfecta para un plato de pasta
-
Cómo cocinar pasta fresca
Preparación
Preparación20 min
Cocción15 min
- Tallar petita la ceba i sofregir dins de la mateixa olla que desprès courem el blat amb una mica d´oli d´oliva, quan estigui tova sense que agafi color, abocar-hi 1/2 litre d´aigua i amb el "pimer" triturar, afegir l´aigua necessària per la quantitat de blat que volem cuinar + la pastilla de avecrem + la pastanaga ratllada
- Deixarem que l´aigua comenci a bullir, arè i posarem el blat tendre i rectificar de sal si es necessari, bollir aprop de 15 minuts i ja està a punt de manducar
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!