Bullirem els galets normalment, un cop cuits els posarem a escòrrer.
Per a fer el farcit, utilitzarem la salsa d'api i pastanagues amb carn de la que ja vaig parlar, trobareu les instruccions aquí.
Amb una cullera o una màniga pastissera i una mica de paciència, anirem posant part de la salsa dins dels galets. Cal anar una mica amb conte per no trencar-los.
Un cop els galets farcits, els posarem a una safata que pugui anar al forn.
Començarem a fer la salsa beixamel: en un cassó deixarem desfer la mantega, quan sigui liquida, hi afegim les dues cullerades de farina, donarem uns quants tombs perque es cogui. Afegirem la nou moscada ratllada al gust.
Cal vigilar que la farina no es cremi ni faci grumolls. Quan sigui cuita, abocarem la llet, i anirem remenant constanment fins que la beixamel es torni espesa. La salarem.
Abocarem la beixamel damunt els galets farcits, repartirem pel damunt el formatge ratllat i una mica de mantega a trossets.
Habría sido todo un detalle que la receta estuviera también traducida al castellano,.pues aunque el aspecto es estupendo, eso no se niega, a los castellano parlantes si se nos niega la posibilidad de darle vida en nuestros fogones. G R A C I A S
Comentarios de los miembros:
Habría sido todo un detalle que la receta estuviera también traducida al castellano,.pues aunque el aspecto es estupendo, eso no se niega, a los castellano parlantes si se nos niega la posibilidad de darle vida en nuestros fogones. G R A C I A S
Cosa rica rica