Galets farcits

Ingredientes
4
Pel farcit:
También te puede gustar
-
Galets rellenos de philadelphia y anchoas
-
"spaghetti alla puttanesca" ¡el plato de pasta con sabor a mediterráneo!
-
Ensalada de pasta fría muy cremosa ¡lista en menos de 10 minutos!
-
Pasta con bacon: fácil y barata
Preparación
Preparación20 min
Cocción15 min
- Bullirem els galets normalment, un cop cuits els posarem a escòrrer.
Per a fer el farcit, utilitzarem la salsa d'api i pastanagues amb carn de la que ja vaig parlar, trobareu les instruccions aquí. - Amb una cullera o una màniga pastissera i una mica de paciència, anirem posant part de la salsa dins dels galets. Cal anar una mica amb conte per no trencar-los.
- Un cop els galets farcits, els posarem a una safata que pugui anar al forn.
- Començarem a fer la salsa beixamel: en un cassó deixarem desfer la mantega, quan sigui liquida, hi afegim les dues cullerades de farina, donarem uns quants tombs perque es cogui. Afegirem la nou moscada ratllada al gust.
- Cal vigilar que la farina no es cremi ni faci grumolls. Quan sigui cuita, abocarem la llet, i anirem remenant constanment fins que la beixamel es torni espesa. La salarem.
- Abocarem la beixamel damunt els galets farcits, repartirem pel damunt el formatge ratllat i una mica de mantega a trossets.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
26/07/2014
Habría sido todo un detalle que la receta estuviera también traducida al castellano,.pues aunque el aspecto es estupendo, eso no se niega, a los castellano parlantes si se nos niega la posibilidad de darle vida en nuestros fogones. G R A C I A S