Coca de verdures amb foie micuit

Una coca de verdures amb foie caramel·litzat fa festa a la taula... i a la panxa! Amb aquesta recepta participo en la proposta del mes de març del blog Memòries d'una cuinera: tots a fer coques de recapte!
Ingredientes
6
Per a la base:
Per a la coca:
Preparación
Preparación20 min
Cocción25 min
- En un bol s'hi posa l'aigua i la sal i s'hi desfà el llevat tot barrejant-ho bé fins que queda ben lligat. S'hi afegeix la farina i es va remenant a mà tot incorporant-hi l'oli a rajolins fins que la massa sigui ben homogènia. S'estira la pasta i es col·loca en un motllo rodó desmuntable. Es deixa reposar una estona, mitja horeta aproximadament.
- Mentre, es talla la ceba a rodelles i el pebrot i l'albergínia, a tires. S'estoven en una paella am oli i es disposen al damunt de la base. S'empolsa amb una mica de sal i es cou al forn a 180º durant 25 minuts.
Quan està, es posa el foie al centre de la coca, s'hi tira el sucre i es crema amb la pala.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!