BASE: Descongeleu la base de pasta de full, punxeu-la tota deixant uns 2 cm de marge sense punxar, els quals pintarem amb ou per donar-li un to dauradet al volt.
Introduïu-la al forn pre-escaltat a 200º, uns 15- 20 minuts.
CREMA: D'una de les dues taronjes traieu-ne la pell procurant de no agafar-ne la part blanca.
Poseu-la amb la llet en un cassó al foc amb una mica de canyella i el sucre. Quan arrenqui al bull l'aparetu-ho del foc.
A part, barrejeu els 3 rovells amb la resta de llet (100 ml) i la maizena fins que no hi veigueu cap grumoll.
Tornem a la llet que ja haurà bullit i la tindrem fora del foc, la coleu per tal de separar-ne les peles, la canyella i les possibles capetes de nata que farà. Uniu les dues mescles i mentre aboqueu no deixeu de remenar, aixi eviteu que els rovells coguin i formin grumolls.
Poseu-ho tot al foc novament i continueu remenant fins que us quedi una crema espessa. Passeu-la a un recipient tapada amb paper film i deixeu que refredi.
MUNTATGE: Aboqueu la crema dins la base. Peleu les dues taronjes procurant deixar els grills tant ''nets'' com pugueu i col·loqueu-los sobre la crema.
La taronja al tenir tanta aigua és complicada de manipular, per tant és aquí on queda patent qui sou els que teniu pasiència i gràcia innata per la decoració i qui som els que tenim la gràcia a un altre lloc.
Comentarios de los miembros:
El mejor pastel para una fiesta gracias