Pastís de pernil dolç i formatge

Pastís de pernil dolç i formatge
Plato
2 porciones
Medio
35 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación15 min
Cocción20 min
  • S'unta amb mantega un motllo rectangular i es folra amb llesques de pernil dolç, que sobresurtin una mica.
  • Mentre, es baten els ous en un bol, se salen i s'empebren.
  • S'hi mullen tres llesques del pa, que quedin ben xopes, i es col·loquen al damunt del pernil dolç.
  • A sobre, s'hi posen tres llesques de formatge.
  • S'hi mullen tres llesques del pa, que quedin ben xopes, i es col·loquen al damunt del pernil dolç. A sobre, s'hi posen tres llesques de formatge.
  • Es fan dues capes més començant pel pernil dolç i seguint amb el pa i el formatge. Finalment es tapa tot amb el pernil dolç amb el qual havíem folrat el recipient.
  • S'acaba de segellar amb l'ou que ens hagi sobrat i es cou al forn a 200º durant 20 minutos aproximadament. Es pot menjar calent o fred, al gust de cadascú.
viscalacuinaViscalacuina

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: