Batre els ous amb el sucre fins que dobli el volum. Hi afegim la farina tamissada.
Emmotllem en un motlle rodó i enfornem a 180º fins que agafi color, que seran uns 20 - 25 minuts.
2) Batem els ous amb l'aigua i ho colem. Barrejem el sucre amb la maizena i ajuntem les dues mescles.
Ho posem al foc i, sense deixar de remenar per evitar que s'enganxi al fons, deixem que agafi consistència. Deixem refredar abans de reservar-ho a la nevera cobret amb paper film fins que l'haguem d'utilitzar.
3) Amb la nata ben freda ens disposem a muntar-la, quan comenci a muntar hi afegim el sucre i l'estabilitzant.
A casa no ens agrada massa el gust de la nata amb sucre ''a palo seco'' així que normalment substitueixo bona part del sucre per sucre avainillat o aromatitzant de vainilla.
D'aquesta nata muntada, n'apartem unes 4 cullerades i hi posem xocolata, ja sigui crema de xocolata o desfeta al Bany Maria o microones.
Muntatge: Dividim el bescuit en 3 parts. Podem posar almívar o directament la capa yema a cadascuna de les parts. Hi posem sucre per sobre i el cremem amb un soplet o pala de cremar.
En una de les bases hi posem la nata enxocolatada i anivellem, tapem amb la segona base coberta amb yema cremada, ara hi escampem una capa de nata, cobrim amb la última base que ens queda
Comentarios de los miembros:
Esta bonissim i facil de preparar