Arròs amb castanyes

Ingredientes
4
Preparación
Preparación30 min
Cocción25 min
- Si feu servir castanyes pilongas, caldrà deixar-les en remull el dia abans i el dia que fem l'arròs, bullir-les en aigua ja calenta uns 10 o 15 minuts
- Si són castanyes "normals" els hi feu uns talls i les poseu a coure al forn.
- Farem un sofregit de ceba en una cassola de fang, quan sigui transparent, hi tirarem les castanyes i l'aigua o el brou.
- En aquest moment, cal que el foc estigui ben fort. Quan faci uns minuts que bulli fort, hi tirarem l'arròs, la sal i les espècies.
- Es deixa coure: els primers 4 minuts a foc fort, desprès baixarem el foc i deixarem couent durant uns 12 minuts més.
I al final, el deixarem reposar cinc minuts amb el foc apagat, abans de servir-lo. - Aquest arròs el podeu fer sec o un pèl sucós, llavors hauríeu d'augmentar les mesures d'aigua
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!