Costellam de porc al forn
Feia temps que el Pere hem demanava aquest plat, ja que és home de tall i això quan ho veu diu que li recorda els ?asados Argentins?. Res més lluny, però bé com és tot un tros de carn, deu ser per això. Doncs vinga! a fer-lo content que a mi això de variar m?agrada ja que la cuina es el meu millor ?relax? . Sense presses i al meu ?rotllo?.
Ingredientes
4
Preparación
Preparación15 min
Cocción1 hora
- Vuit hores abans de cuinar, posar els costellams en una safata que desprès podrà anar al forn i tirar-hi per sobre 1 copa de conyac, un vas d?oli, salar-lo, tirar-hi els pebres i els alls aixafats i també julivert i deixar-ho reposar a la nevera.
- Escalfarem el forn a 230º C i hi posarem la safata amb les costelles tal qual varem preparar, més l?altre vas d?oli i ho deixarem fer ½ hora. Passat aquest temps hi tirarem una altra copa de conyac i les patates tallades a daus i salades i ho deixarem fer 1 hora baixant el forn a 200º C, ha de quedar ben rosset.
- També es pot acompanyar amb les patates fregides a la paella, o compota de poma etc?Com sempre recordo que els temps son relatius aneu donant un cop d?ull.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
Dolors,
17/02/2018
He fet la recepta canviant el conyac per vi rosat (he hagut d’improvisar per falta de conyac i segons disponibilitat) i temps de cocció (ja estava avisada) i m’ha quedat un costellam boníssim. Gràcies!
yo cociné esta receta