Costellam de porc al forn

Plato
4 porciones
Medio
1 h 15 m

Feia temps que el Pere hem demanava aquest plat, ja que és home de tall i això quan ho veu diu que li recorda els ?asados Argentins?. Res més lluny, però bé com és tot un tros de carn, deu ser per això. Doncs vinga! a fer-lo content que a mi això de variar m?agrada ja que la cuina es el meu millor ?relax? . Sense presses i al meu ?rotllo?.


Ingredientes

4

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.

Preparación

Preparación15 min
Cocción1 hora


Preguntas


Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:

Dolors, 17/02/2018

He fet la recepta canviant el conyac per vi rosat (he hagut d’improvisar per falta de conyac i segons disponibilitat) i temps de cocció (ja estava avisada) i m’ha quedat un costellam boníssim. Gràcies!

yo cociné esta receta
(0) (0) abuso



+