Feia temps que el Pere hem demanava aquest plat, ja que és home de tall i això quan ho veu diu que li recorda els ?asados Argentins?. Res més lluny, però bé com és tot un tros de carn, deu ser per això. Doncs vinga! a fer-lo content que a mi això de variar m?agrada ja que la cuina es el meu millor ?relax? . Sense presses i al meu ?rotllo?.
Vuit hores abans de cuinar, posar els costellams en una safata que desprès podrà anar al forn i tirar-hi per sobre 1 copa de conyac, un vas d?oli, salar-lo, tirar-hi els pebres i els alls aixafats i també julivert i deixar-ho reposar a la nevera.
Escalfarem el forn a 230º C i hi posarem la safata amb les costelles tal qual varem preparar, més l?altre vas d?oli i ho deixarem fer ½ hora. Passat aquest temps hi tirarem una altra copa de conyac i les patates tallades a daus i salades i ho deixarem fer 1 hora baixant el forn a 200º C, ha de quedar ben rosset.
També es pot acompanyar amb les patates fregides a la paella, o compota de poma etc?Com sempre recordo que els temps son relatius aneu donant un cop d?ull.
He fet la recepta canviant el conyac per vi rosat (he hagut d’improvisar per falta de conyac i segons disponibilitat) i temps de cocció (ja estava avisada) i m’ha quedat un costellam boníssim. Gràcies!
Comentarios de los miembros:
He fet la recepta canviant el conyac per vi rosat (he hagut d’improvisar per falta de conyac i segons disponibilitat) i temps de cocció (ja estava avisada) i m’ha quedat un costellam boníssim. Gràcies!