Estofat de vedella
Ingredientes
5
Preparación
Preparación30 min
Cocción1 hora
- Posem en una cassola alta o en una olla, un vas d?oli a escalfar. Mentrestant passarem els daus de vedella ja salada per una mica de farina fregirem amb l?oli dos minuts.
- Aleshores hi posarem la cabeça d?alls que li tindrem tretes les pells de sobre i rentada, però sencera, les pastanagues pelades i fetes a rodanxes, la fulla de llorer, la ceba a quarts al igual que el tomàquet, una culleradeta de pebre negre i de pebre vermell, el vas de vi ranci i el de conyac deixarem que bulli uns 20 minuts a foc mitjà?baix.
- Quan sembli que ja es beu el líquid, s?hi tiren les patates a talls grossos i els dos vasos d?aigua, rectificant de sal.Deixarem a foc lent ben bé una hora, o fins que vegeu que la carn és tendra i gairebé no queda aigua.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!