Petitchef

ESTOFAT DE VEDELLA

Plato
5 porciones
30 min
1 hora
Fácil

Ingredientes

5

Preparación

  • Posem en una cassola alta o en una olla, un vas d?oli a escalfar. Mentrestant passarem els daus de vedella ja salada per una mica de farina fregirem amb l?oli dos minuts.
  • Aleshores hi posarem la cabeça d?alls que li tindrem tretes les pells de sobre i rentada, però sencera, les pastanagues pelades i fetes a rodanxes, la fulla de llorer, la ceba a quarts al igual que el tomàquet, una culleradeta de pebre negre i de pebre vermell, el vas de vi ranci i el de conyac deixarem que bulli uns 20 minuts a foc mitjà?baix.
  • Quan sembli que ja es beu el líquid, s?hi tiren les patates a talls grossos i els dos vasos d?aigua, rectificant de sal.Deixarem a foc lent ben bé una hora, o fins que vegeu que la carn és tendra i gairebé no queda aigua.


Fotos

ESTOFAT DE VEDELLA
ESTOFAT DE VEDELLA - foto 2
ESTOFAT DE VEDELLA - foto 3

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 


Los últimos artículos

No cometas este error: 6 alimentos que nunca debes meter en una Airfryer No cometas este error: 6 alimentos que nunca debes meter en una Airfryer El yogur, un elixir de vida y el secreto milenario de los pueblos del Cáucaso El yogur, un elixir de vida y el secreto milenario de los pueblos del Cáucaso 7 enemigos de tu pelo ¡Estos son los principales alimentos que aceleran la caída del cabello! 7 enemigos de tu pelo ¡Estos son los principales alimentos que aceleran la caída del cabello!


Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Utilizas la freidora de aire?
Voto