Verat en escabetx

Ingredientes
2
Preparación
Preparación20 min
Cocción30 min
- Fem que el peixater ens talli a trossos el verat, si fos petit, el podríem fer sencer.
- Enfarinem els talls i els fregim en una paella amb oli abundant. Quan siguin cuits al gust, els anem passant a una cassola de fang.
- Al mateix oli, courem la ceba tallada en juliana i 2 o 3 alls també tallats en juliana.
- Quan agafin color, hi afegim el llorer, la farigola i hi donem unes voltes. Tirem llavors el pebre vermell i ràpidament una cullerada de vinagre.
- Donem unes voltes, fem que s'evapori la fortor del vinagre i aboquem l'escabetx damunt els verats. Com ja he dit abans aguanta 4 o 5 dies.
- La mateixa recepta i procediment es pot fer amb sardines o seitons en lloc de verat, llavors no cal tallar-los a trossos , es clar.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!