-
Home
-
Recetas
-
Plato
-
Recetas con vinagre
-
Verat en escabetx
Verat en escabetx
Preparación
-
Fem que el peixater ens talli a trossos el verat, si fos petit, el podríem fer sencer.
-
Enfarinem els talls i els fregim en una paella amb oli abundant. Quan siguin cuits al gust, els anem passant a una cassola de fang.
-
Al mateix oli, courem la ceba tallada en juliana i 2 o 3 alls també tallats en juliana.
-
Quan agafin color, hi afegim el llorer, la farigola i hi donem unes voltes. Tirem llavors el pebre vermell i ràpidament una cullerada de vinagre.
-
Donem unes voltes, fem que s'evapori la fortor del vinagre i aboquem l'escabetx damunt els verats. Com ja he dit abans aguanta 4 o 5 dies.
-
La mateixa recepta i procediment es pot fer amb sardines o seitons en lloc de verat, llavors no cal tallar-los a trossos , es clar.
Preguntas:
También te puede gustar
Los últimos artículos
Recetas