Creps de fajol o blat sarraí salades
vota ahora

Ingredientes
2
Preparación
Preparación20 min
Cocción10 min
- Barregem l’aigua, l’ou, la farina, la llet i el oli, fem una barreja que ha de quedar amb la textura d’una maionesa espessa.
- La deixem reposar tota la nit a la nevera. Al dia següent treiem la massa i li afegim oli i llet fins que torni a quedar com una maionesa espessa.
- Escalfem una paella i li posem una miqueta de mantega, no gaire. I provem d’afegir la massa de cullerot en cullerot. La primera crep segurament no quedarà be, però la resta sí.
- Fem que la massa arribi al canto de la paella, girem amb una cullera plana i no deixem que es torri massa.
- Carxofes saltejades a la cassola
Crema de bolets, feta amb bolets saltejats triturats amb crema de civada. - Posem la base de la crep en un plat, a sobre les carxofes i pleguem com si fos un cono. Posem per sobre la crema de bolets calenta i servim.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!