Filets d´orada a la planxa amb confit de verdures

Ingredientes
2
Preparación
Preparación20 min
Cocción25 min
- Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.
- Tallar els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva.
- Important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".
- Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.
- Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!