Truita de cigrons amb espinacs

Truita de cigrons amb espinacs
Plato
8 porciones
Medio
50 min

Ingredientes

8

Preparación

Preparación30 min
Cocción20 min
  • Batre els dos ous sencers, quan siguin mig batuts, afegir-hi un raig de llet, així la truita quedarà més esponjosa. Salar-los.
  • En una paella grossa, posar-hi un raig d'oli i quan sigui una mica calent, tirar-hi els espinacs tallats a tiretes. Deixar que es coguin.

    Quan siguin ben cuits, afegir-hi els cigrons cuits i la cullerada de llavors de sèsam. Ho salarem amb moderació.
  • Ara començarem a fer la truita abocant els ous batuts a la paella i deixant que comencin a quallar una mica.

    Si cal, perquè els ous arribin a tocar el cul de la paella, anirem aixecant una mica els llegums amb comte de no trencar-los i sense remenar.
  • Quan la base de la truita sigui quallada, bé arriba el moment crític de girar-la, i per això necessitarem un plat fondo.

    Amb el plat fondo tapem la paella i amb comte però sense entretenir-s'hi gaire, la girem, deixant per tant, la part quallada de la truita a dalt, i la part que encara no ha quallat, abaix.
  • Amb comte, farem lliscar la truita des del plat de nou a la paella, de forma que la part ja quallada quedi dalt i la part sense quallar quedi tocant el cul de la paella.
  • Tornem la paella al foc, i deixem que la truita s'acabi de quallar
  • Si ens sembla que la truita segueix crua o esta més feta d'una banda que de l'altra, caldrà que la tornem a girar.
AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: