Petitchef

Rodó de pollastre farcit amb botifarró, cuit a baixa temperatura

Rodó de pollastre farcit de botifarró. Aquest plat se’m va ocorre fa uns dies al anar a comprar pollastre, volia provar farcits diferents dels que ens venen habitualment. És molt fàcil de fer, només s’ha de tenir temps per a coure’l .

Plato
4 porciones
20 min
3 horas
Medio

Ingredientes

4

Pel rodó de pollastre:

Pel puré:

Pel guarniment:

Preparación

  • Paso 1 - Rodó de pollastre farcit amb botifarró, cuit a baixa temperatura
    En un plàstic film hi posem a sobre el pit de pollastre ben obert. Preparem el botifarró traient la pell i tallant-lo a llàmines, que posarem a sobre del pit de pollastre, procurant que no surti pels costats. Els pinyons repartits al nostre gust i a sobre el formatge filat.montatge del rodó de pollastre
  • Paso 2 - Rodó de pollastre farcit amb botifarró, cuit a baixa temperatura
    Enrotllem tot amb ajuda del plàstic i fins que no quedin bombolles d’aire, fem com si tanquessim un caramel, tanquem els extrems amb dos ferrets per a que quedi ben segellat. rodó de pollastre al forn
  • Escalfem el forn a 70 ºC i en un cassó amb aigua posem els rotlles durant 3h i mitja.
  • Al moment de servir: Triturem els moniatos amb la crema de civada i en fem un puré que posarem al fons del plat.
  • Escalfem el forn a 200 ºC i fem un tall a la figa seca i amb ajuda d’un corró i de dos papers de coure fem una massa plana que courem 2-3 minuts al forn. Amb ajuda dels papers fem un canutillo que servirà per decorar i acabar el plat (aquest acabat és de la Mireia Carbó, ens el va explicar en un Taller de Cuina).
  • A banda tallem a llesques el rodó de pollastre i el servim. Aquest plat és pot fer dins d’un menú de Nadal. Bon profit!

Consejos y trucos:

La cuina lenta a foc baix la van posar de moda els germans Roca, del Celler de can Roca. Des de aleshores molts cuiners han utilitzat aquesta tècnica i també s’ha desenvolupat maquinària que permet aquestes coccions. A casa amb mitjans més pedestres també ho podem fer. El resultat és molt melós i confitat, sense gens de greix afegit.



Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 


Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Huevos en freidora de aire: cómo lograr la cocción ideal en pocos minutos Huevos en freidora de aire: cómo lograr la cocción ideal en pocos minutos Agua fría o caliente: ¿Cuál es la mejor opción para tu salud? Agua fría o caliente: ¿Cuál es la mejor opción para tu salud?

Los últimos artículos

Vegetarianismo, veganismo: ¿es realmente seguro para tu cuerpo y tu bienestar? Vegetarianismo, veganismo: ¿es realmente seguro para tu cuerpo y tu bienestar? ¿Cuánto azúcar se puede consumir al día sin que resulte perjudicar para la salud? ¿Cuánto azúcar se puede consumir al día sin que resulte perjudicar para la salud? Parecen alimentos saludables, pero no lo son. Descubre si tú también has caído en estas trampas de la industria alimentaria Parecen alimentos saludables, pero no lo son. Descubre si tú también has caído en estas trampas de la industria alimentaria


Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto