Quiché lorraine de paul bocuse

Quiché Lorraine de Paul Bocuse
Otro
4 porciones
Fácil
45 min

Perfecto para un almuerzo ligero

Ingredientes

4

Preparación

Preparación15 min
Cocción30 min
  • Untar el motlle amb mantega y la farina. Estendre la pasta a sobre el motlle.
    Encendre el horno a 240°C.
  • Tallar la cansalada fumada a petits daus, ferlos saltar en una paella amb mantega, retirarlos y posarlos sobre un paper de cuina per que deixin anar el greix.
  • Estendrerlos al fons del modle.
    Tallar el perjil a dos pequeños y repartirlos sobre la cansalada fumada.
  • En un bol trencar-hi tres huevos, y los tres rovells dels altres. Batirlos como si fos per una truita tot anant incorporant la crema.
    Condimentar amb sal, pebre, cebollí i nou moscada.
  • Tallar el formatge gruyère a petits dados y afegirlos a la barreja de crema y huevos.
    Abocar la preparació al modle.
  • Posar el quiché al horno y dejar cocer aproximativement unos 30 minutos.
CCarbassa

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta:

maraos
maraos, 12/10/2008

Boníssima la Quiche!!!!

(0) (0) abuso