Quiché lorraine de paul bocuse

Perfecto para un almuerzo ligero
Ingredientes
4
Preparación
Preparación15 min
Cocción30 min
- Untar el motlle amb mantega y la farina. Estendre la pasta a sobre el motlle.
Encendre el horno a 240°C. - Tallar la cansalada fumada a petits daus, ferlos saltar en una paella amb mantega, retirarlos y posarlos sobre un paper de cuina per que deixin anar el greix.
- Estendrerlos al fons del modle.
Tallar el perjil a dos pequeños y repartirlos sobre la cansalada fumada. - En un bol trencar-hi tres huevos, y los tres rovells dels altres. Batirlos como si fos per una truita tot anant incorporant la crema.
Condimentar amb sal, pebre, cebollí i nou moscada. - Tallar el formatge gruyère a petits dados y afegirlos a la barreja de crema y huevos.
Abocar la preparació al modle. - Posar el quiché al horno y dejar cocer aproximativement unos 30 minutos.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
