En un bol barregeu amb una espàtula de fusta la farina, el llevat, el sucre, la mantega pomada i la llet freda. Treballeu la massa amb les mans i quan vegeu que es desenganxa de les parets del bol, traieu-la i poseu-la sobre el marbre de la cuina. Amasseu-la amb les mans, fins que quedi ben fina.
Enfarineu el marbre i esteneu amb un carró la pasta, que faci 3 mm de gruix. Talleu les galetes amb motlles de formes o amb un got per fer-ne rodones. 3. Poseu un silpat en una plàtera de forn. Poseu-hi les galetes l´una al costat de l?altra i coeu-les al forn escalfat 20 min a 180 ºC. 4. Els últims 3 minuts enceneu el gratinador perquè es durin per sobre. Traieu la safata del forn i separeu les galetes amb una espàtula. Deixeu-les refredar
Gràcies pel truc. Haurem de provar-ho. Salutacions per part de l'equip