Coca de llardons i pinyons (tipica del dijous llarder)

Ingredientes
4
También te puede gustar
-
Brocoli, zanahoria y coliflor al vapor
-
Mona de pascua, brioche tradicional
-
Risotto de setas en thermomix, receta rápida
-
Gachas andaluzas cremosas
Preparación
Preparación20 min
Cocción20 min
- Preparació de la coca:
Ratllar la pel de llimona , 1 minut, velocitat 5-7-9 - Posar en el vas llet, sal, sucre, mantega, 1 minut, 37 grados, velocitat 2.
- Afegir l ou llevat i barrejar 30 segons, velocitat 2.
Desprès posarem la farina i programar 20 segons, velocitat 6, per acabar velocitat espiga, 5 minuts, i ja tenim la massa feta. - Estirar-la sobre una plata de forn que tindrem pintada amb una mica d´oli , tapar-la i deixar reposar en lloc càlid de 40 a 60 minuts.
Mentre encendre el forn a 200°C. - Preparació per guarnir-la
Pintar la coca amb ou o llet, estendre per sobre els llardons , els pinyons i petites muntanyes de sucre amb gust d´anís. - Fornejar de 15 a 20 minuts, dependrà del forn.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!