Coca de llardons i pinyons (tipica del dijous llarder)

COCA DE LLARDONS I PINYONS (TIPICA DEL DIJOUS LLARDER)
Aperitivo
Fácil
40 min

Ingredientes

4

Preparación

Preparación20 min
Cocción20 min
  • Preparació de la coca:
    Ratllar la pel de llimona , 1 minut, velocitat 5-7-9
  • Posar en el vas llet, sal, sucre, mantega, 1 minut, 37 grados, velocitat 2.
  • Afegir l ou llevat i barrejar 30 segons, velocitat 2.
    Desprès posarem la farina i programar 20 segons, velocitat 6, per acabar velocitat espiga, 5 minuts, i ja tenim la massa feta.
  • Estirar-la sobre una plata de forn que tindrem pintada amb una mica d´oli , tapar-la i deixar reposar en lloc càlid de 40 a 60 minuts.
    Mentre encendre el forn a 200°C.
  • Preparació per guarnir-la
    Pintar la coca amb ou o llet, estendre per sobre els llardons , els pinyons i petites muntanyes de sucre amb gust d´anís.
  • Fornejar de 15 a 20 minuts, dependrà del forn.

Puntúe esta receta

SUSANNA6SUSANNA6

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: