Tarta de formatge fresc i poma
vota ahora
Un ingreso original de tarta que debería intentar en ustedes.
Ingredientes
4
Preparación
Preparación20 min
Cocción40 min
- Batre els ous amb la sucre a un bol fins que agafin un color blanquet. La quantitat de sucre de la recepta la fa molt dolça per tant si no sou massa llaminers, poseu-ne menys.
- Afegirem a la barreja anterior la farina i la canyella, batrem per integrar bé tots els ingredients. I per últim afegirem el formatge fresc a trossos. Ho batrem perquè quedi una crema fina.
- El motlle on posarem la barreja haura de tenir una mica de mantega a les seves parets. Posarem la crema i la poma tallada molt fineta. Si volem podem posar més poma per tal s'integri a tot el cos del pastís. Posarem una mica de sucre per damunt abans d'entrar al forn per tal caramelitzi.
- Al forn, com sempre precalentat, a 185º entre 30 i 40 minuts. Introduirem un escuradents per comprovar que ja estigui.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!