Amanida de patata i síndria amb vinagreta d'olives negres.

vota ahora
Plato
Medio
50 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación20 min
Cocción30 min
  • En un cassó posem aigua a bullir i courem els ous, mentrestant en una olla posem aigua i sal, portem a ebullició i afegim les patates tallades a daus, un cop cuit retirem i refredem.

    Pelem i tallem els ous durs a daus, ho posem tot junt en un bol o recipient.
  • Tallem la ceba ben fina, fem el mateix amb el pebrot vermell i ho posem al recipient.

    En un cassó amb aigua bullint escaldem els tomàquets, refredem, treiem la pell i les llavors i ho tallem en brunoise fina com hem fet amb la ceba i el pebrot, posem amb la resta d'ingredients.
  • Agafem la síndria netegem i tallem a daus, afegim a la amanida i guardem a la nevera mentre fem la vinagreta.
  • Agafem les olives i les piquem ben fines a ganivet, reservem.

    Posarem tres parts d'oli per una de vinagre, salpebrem al gust, afegim un xic d'orenga, el trenquem amb els dita a l'hora que li posem a la vinagreta, per ultim afegim les olives i ho lliguem.
  • Afegim al gust una mica de vinagreta a la amanida, barregem i ho posem al plat, jo m'he ajudat d'un motllo, posem una mica de vinagreta per sobre i pels costats.

Puntúe esta receta

PPetitacuina

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: