En un cassó posem aigua a bullir i courem els ous, mentrestant en una olla posem aigua i sal, portem a ebullició i afegim les patates tallades a daus, un cop cuit retirem i refredem.
Pelem i tallem els ous durs a daus, ho posem tot junt en un bol o recipient.
Tallem la ceba ben fina, fem el mateix amb el pebrot vermell i ho posem al recipient.
En un cassó amb aigua bullint escaldem els tomàquets, refredem, treiem la pell i les llavors i ho tallem en brunoise fina com hem fet amb la ceba i el pebrot, posem amb la resta d'ingredients.
Agafem la síndria netegem i tallem a daus, afegim a la amanida i guardem a la nevera mentre fem la vinagreta.
Agafem les olives i les piquem ben fines a ganivet, reservem.
Posarem tres parts d'oli per una de vinagre, salpebrem al gust, afegim un xic d'orenga, el trenquem amb els dita a l'hora que li posem a la vinagreta, per ultim afegim les olives i ho lliguem.
Afegim al gust una mica de vinagreta a la amanida, barregem i ho posem al plat, jo m'he ajudat d'un motllo, posem una mica de vinagreta per sobre i pels costats.