-
Home
-
Recetas
-
Plato
-
Amanida de llenties a la vinagreta
Amanida de llenties a la vinagreta
Preparación
-
Bullim l'ou, però només farem servir el rovell cuit. Tenim preparades les llenties ja cuites
-
Tallem molt petites totes les verdures. Quan més petites les poguem tallar millor.
-
En un bol, posem el rovell cuit i l'aixafem. Hi afegim les verdures i l'all també tallat finet.
-
Amanirem amb sal i pebre , hi tirarem un raig de vinagre i una mica d'oli al gust, com si fessim una vinagreta.
Ho barrejem tot bé i ho deixem reposar una miqueta.
-
Aboquem les llenties en una safata, ho barrejem amb la vinagreta i les verdures.
Decorem amb les olives. Deixem que repossi, millor a la nevera, fins el moment de servir-ho.
Preguntas:
También te puede gustar
Artículos relacionados
Los últimos artículos
Recetas