Pollastre de pagès a la vinagreta d'olives

Es pot servir tant fred com tebi.
Ingredientes
4
Preparación
Preparación10 min
Cocción1 hora
- Tallar el pollastre en 12 trossos, netejar-lo molt bé, passar-lo per les flames i repelar les potes, la creta i el pedrer.
- Tallar a daus la cansalada virada. La ceba i els porros tallats a juliana.
- En una cassola prou gran, i amb un xic d'oli d'oliva verge, sofregir la cansalada salpebrada fins que quedi ben rossa, uns 10 minuts.
- Afegir-hi el porro i la ceba a la juliana, i el ramet d'herbes. Deixar-ho enrossir durant uns 10 minuts més.Tirar-hi els líquids, el vinagre, el xerès, l'aigua i l'oli.
- Col·locar-hi el pollastre salpebrat amb la pell a sota, les potes, la cresta i el pebrer. Ha de quedar ben cobert pel suc. Deixar que arrenqui el bull i abaixar el foc, molt lent, lentíssim. Deixar-ho coure (confitar) amb la cassola tapada durant 1 hora.
- Passada la primera hora, destapar i continuar la cocció durant una hora més, a foc lentíssim. Un cop acabada la cocció afegir-hi les olives.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!