Bledes amb verdures i curry

vota ahora
Bledes amb verdures i curry
Plato
2 porciones
Fácil
35 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación15 min
Cocción20 min
  • Tallem les bledes a trossets petits i rebutgem les penques.
  • Tallem amb la mandolina del rallador la patata i la pastanaga fins a tenir llesques ben finetes.
  • En una paella que no s'enganxi, hi posem una mica d'oli i hi tirem l'all tallat petit, a continuació, hi tirem la patata i la pastanaga tallades i li donem unes voltes.
  • Ràpidament, hi tirem també les bledes i una culleradeta petita de curry i hi donem unes voltes.
  • Afegim també unes làmines de pernil. Si fes molt de liquid hi podem posar una mica de farina.
  • Deixem que cogui tot, li donem unes voltes més amb cura i servim.
AAnirac

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: