Tallem la ceba i el porro en bruinoise i sofregim a foc lent, laminem l'all i l'afegim, un cop fet posem els pebrots, el carbassó tallats també en brunoise i deixem fer, afegim les gambetes, el julivert i la carn de nyora, després afegim també els tomàquets en cancassè que haurem tallat petit i ho deixem fer a foc lent per que no es desfacin les verdures, flamegem, rectifiquem de sal/pebre i per ultim posarem la nata.
Per la salsa de marisc
Tallem la ceba en brunoise petita i la posem a foc suau amb un xic de sal, quan sigui cuita posem la pastanaga i deixem fer, afegim les closques de les gambes o llagostins, aixafem bé amb la cullera de fusta per extraure tot el sabor, deixem fer , flamegem amb el conyac, rectifiquem de sal, ho triturem, passem per el passapurés o colador i tornem a posar al foc afegim la nata i retirem.
.En un recipient fem un volcà amb la farina i al mig posem els ous amb la sal, l'oli i el xic d'aigua, barregem dintre del recipient amasant-lo durant un quart d'hora mes o menys fins que la barreja no s'enganxi , passem al marbre enfarinat, i el continuem amasant, tapem amb un drap i deixem reposar de 30' a 40', enfarinem el rotllo d'amassar i amassem bé fent una capa el mes fina possible.
Tallem i deixem preparat per col·locar el farcit
Pasta dels ravioli
Agafem el farcit i posem una cullereta en un extrem de la pasta que tenim preparada, tanquem com si fos un llibre i pressionem les vores, amb una forquilla acabem de tancar el ravioli.
Posem una olla amb aigua i sal al foc i quan trenqui el bull posem la pasta durant 3 minuts i retirem.