Untar amb una mica de mantega un motlle rodó desmuntable.
Triturar amb la batedora tots els ingredients de la base fins que quedi una pasta rugosa i homogènia. Abocar aquesta pasta al motlle i posar-la a la nevera fins que es torni dura. Com a mínim 1 hora.
Posar els fulls de gelatina en remull en aigua freda. Desfer la xocolata blanca 1 minut al microones o al bany maria. Reservar la xocolata fosa a temperatura ambient, no interessa treballar-la massa calenta.
Batre els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
Treure la gelatina de le aigua, afegir-la a la nata i escalfar-la al foc tan sols el temps suficient perquè es fongui la gelatina. Després barrejar-la poc a poc amb els rovells i la xocolata desfeta.
Bolcar la crema sobre la base del pastís reservada i guardar el pastís a la nevera fins que se endureixi.
Decorar amb xocolata negra fosa al microones o al bany maria posada dins de una mànega pastissera. Com que aquest pastís no passa pel forn, se ha de menjar el mateix dia que es fa i no pot estar fora de la nevera.