Per la salsa de braves. En un a paella amb una mica d'oli, sofregiu a foc lent, la ceba i l?all tallat en juliana, al cap d'una estona afegiu-hi, tallat ben petit, tant de bitxo com desitgeu.
Quan sigui fet, fora del foc, poseu-hi uns brins de safrà i una punta de pebre vermell, feu que agafin temperatura, sense que es cremin, afegiu-hi el tomàquet i retorneu-ho al foc, juntament amb un pessic de sucre.
Deixeu que es redueixi, mentre desfeu la farina amb una mica d?aigua calenta. Retireu-la paella del foc, tritureu i coleu. Torneu al foc i aboqueu la farina a la paella i deixeu que es cogui una mica i espesseixi la salsa, i si voleu ,podeu afegir-hi una mica de colorant vermell per donar més color a la salsa. Reserveu-ho.
Peleu la ceba i les patates, i fregiu-les en una paella de igual forma com faríeu per fer una truita de patates convencional .
Un cop cuit, escorreu-ho bé i barregeu-ho amb els ous batuts .Rectifiqueu-ho de sal.
Separeu-ne una tercera part i tritureu-la juntament amb la farina i el llevat, i incorporeu-ho de nou a la resta remenant-ho bé.
Ompliu els motlles de magdalenes amb la pasta i enforneu-ho a 200º C, uns 15 minuts.