Poseu tres cassons al foc i en cada un d?ells poseu-hi una patata, un terç de la ceba, un rajolí d?oli i un pessic de sal.
En el primer cassó caldrà afegir-hi el carabassó, en el segon la coliflor i en el tercer la carabassa i l?aigua suficient per a cobrir-ho.
Deixeu-ho coure a foc suau fins que sigui cuit. Fora del foc, retireu si hi ha un excés d?aigua i afegiu-hi 100 cc de nata a cada un dels tres cassons.
Tritureu-ho per separat per tal de obtenir els tres pures . Rectifiqueu-ho de sal /pebre al vostre gust Deixeu-ho refredar
Retalleu les vores d'un parell de llesques de pa de motlle, i talleu-les en petits cubs. En una paella escalfeu l'oli amb el gra d'all .
Quant l'oli sigui ben calent retireu l'all i aboqueu-hi els cubs de pa. Deixeu-ho fregir, mentre els remeneu per tal de que es facin per tots els cantons . Reserveu sobre paper de cuina
MUNTATGE
Repartiu els purés en els gotets fent les tres capes ,combinant-ho d'acord amb els colors que més us agradin o, d'una forma més pràctica, deixant a sota el que hagi quedat més espès i a sobre el que menys.
Decoreu-ho amb uns crostonets de pa fregit, unes llavors de gallaret i gaudiu-ho de gust.
Comentarios de los miembros:
Debe estar bueno !!!
La Presentación me ha gustado mucho !!!
Saludos