Braç de pasta de full i cabell d'àngel

Ingredientes
3
También te puede gustar
-
Pasta alla boscaiola, el mejor plato de pasta para el otoño y el invierno
-
Pasta con feta y tomate cherry - baked feta pasta
-
Pasta alla norma, el delicoso plato siciliano de pasta con berenjena
-
Pasta con mariscos, pasta ai frutti di mare
Preparación
Preparación10 min
Cocción30 min
- Estireu una mica la pasta de full i punxeu-la amb una forquilla.
Agafeu el cabell d'àngel i barregeu-lo amb uns quants pinyons i unes quantes ametlles laminades.
Poseu el cabell d'àngel al mig de la pasta de full i tanqueu-lo fent que quedi en forma de braç. Amb un pinzell de silicona que haureu mullat amb una miqueta de cabell d'àngel pinteu el sobre del braç i poseu-hi piyons i ametlles per a decorar.
Ho poseu al forn, ja calent, a 180º una mitja hora o fins que vegeu que està ben daurat.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!