Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres

vota ahora
Entrante
Fácil
35 min

Ingredientes

2

Preparación

Preparación15 min
Cocción20 min
  • En una cassola amb mantega hi sofregim el porro. Quan ja estigui daurat, afegim la resta de verdures tallades a dauets petits i les sofregim una estona més.
  • Hi tirem sal i pebre. Quan les tinguem ben sofregides hi posem aigua fins a cobrir-les.
  • Deixem que bulli durant uns 20 minuts aproximadament, fins que estiguin ben cuites.
  • Retirem la cassola del foc i ho passem tot per la batedora i seguidament hi afegim els formatgets. Ho segim triturant fins a obtenir una crema ben fina.
  • Ho rectifiquem de sal i pebre, si cal.
  • Finalment tallem els alls tendres en juliana i els passem per una paella amb una mica d'oli.
  • Servim la crema amb els alls tendres al centre.

Puntúe esta receta

PPetitsbocins

Preguntas

Fotos de miembros

Comentarios

Puntúe esta receta: