Crema de carbassó i carbassa amb cruixent de pernil ibèric i oli d'alfàbrega

Un plato simplista y fácil a realizar. Ahí tienes un ingreso que da deseo.
Ingredientes
6
Preparación
Preparación20 min
Cocción45 min
- En una olla amb una mica d?oli sofregir la ceba, el carbassó (sense pelar) i la carbrassa tallats a trossos.
- Quan notem que comença a enganxar-se però sense que es cremi, remenar una mica i tot seguit afegir el brou calent i deixar-ho bullir durant 20 minutos amb la sal, el pebre, l?orenga i la nou moscada. Un cop cuit triturar fins que quedi una crema fina.
- Mentrestant en un cassó hi posem l?oli i l?escalfem sense que bulli, l?apartem del foc i afegim les fulles d?alfàbrega deixant que s?infusioni durant 10 minuts. Passat aquest temps ho triturem,colem i reservem l?oli per decorar.
- Per fer el cruixent de pernil, en una safata de forn estenem un full de paper sulfuritzat damunt del qual posem les llesques de pernil; les cobrim amb un altre full de paper sulfuritzat i a sobre hi posem una altre safata de forn que quedi ben encaixada amb la primera perquè el pernil no es cargoli.
- Posem les safates al forn durant 25 minuts a 150º i reservem.
- Muntatge del plat :
Al fons del plat servim la crema decorada amb una llesca de cruixent de pernil trossejat al centre i un fil d?oli d?alfàbrega.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!
Puntúe esta receta