-
Home
-
Recetas
-
Entrante
-
Recetas de cremas
-
Crema gorgonzola
-
Gotets de crema de carbassa i poma al gorgonzola
Gotets de crema de carbassa i poma al gorgonzola
Preparación
-
Tallar la polpa de carbassa a daus. Pelar i picar la ceba. Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la a rodanxes.
-
A un cassó, desfer-hi la mantega i coure la ceba fins que sigui transparent. Afegir la poma i la carbassa i coure 5 minuts.
-
Cobrir amb el caldo de verdures i deixar coure 25 minuts més.
En un altre cassó, desfer el formatge gorgonzola amb la nata líquida a foc lent fins aconseguir una crema.
-
Treure la crema de carbassa del foc i posar-la a un vol de plàstic per triturar-la amb el minipimer.
Afegir la crema de formatge i salpebrar. Triturar uns segons més i reservar.
-
Es pot servir tèbia, calentona o freda.
Preguntas:
También te puede gustar
Artículos relacionados
Los últimos artículos
Recetas