Gotets de crema de carbassa i poma al gorgonzola
vota ahora

Ingredientes
4
Preparación
Preparación20 min
Cocción25 min
- Tallar la polpa de carbassa a daus. Pelar i picar la ceba. Pelar la poma, treure-li el cor i tallar-la a rodanxes.
- A un cassó, desfer-hi la mantega i coure la ceba fins que sigui transparent. Afegir la poma i la carbassa i coure 5 minuts.
- Cobrir amb el caldo de verdures i deixar coure 25 minuts més.
En un altre cassó, desfer el formatge gorgonzola amb la nata líquida a foc lent fins aconseguir una crema. - Treure la crema de carbassa del foc i posar-la a un vol de plàstic per triturar-la amb el minipimer.
Afegir la crema de formatge i salpebrar. Triturar uns segons més i reservar. - Es pot servir tèbia, calentona o freda.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!
Puntúe esta receta