Pastissets de poma i crema
vota ahora

Ingredientes
8
También te puede gustar
-
Vasitos vegetarianos: crema de guisantes, crumble de parmesano y crema de mascarpone
-
Tarta oranais - hojaldre, crema pastelera y albaricoques
-
Crema para untar de pimiento rojo asado
-
Brioche chinois de crema pastelera y chocolate
Preparación
Preparación20 min
Cocción30 min
- Pelar les pomes , tallar a quarts i els quarts a rodanxes petites, posar en un recipient , banyar amb el suc de llimona i reservar.
- Agafar flameres ondulades i posar-hi una " oblea" a cadascuna sense treure el paper vegetal que ja porten, i reservar.
- Arè preparem en un recipient la nata liquida + maizena expres + ou+ pessic de sal+ una cullerada sopera de sucre+ canyella+ vainilla ,batre tot i abocar a totes les flameres per igual, desprès posarem les rodanxes de poma que ja tenim preparades, ensucrar per sobre, i tot seguit fornejar aprop 15 minuts , i desprès 5 minuts amb el grill., perquè quedi daurat el sucre
- Treure dels motlles, i sense retirar el paper vegetal, deixar refredar sobre una reixa al menys 15 minuts, passat aquest temps, treure el paper vegetal fen atenció de no trencar-ne cap.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Puntúe esta receta:
No hay comentarios!