Crema de llimona de la carme ruscalleda
La Carme Ruscalleda és d'aquelles dones que transmeten una energia i un ànim incombustible.M'agrada com sap transmetre la seva passió per la cuina, i com sap explicar les receptes amb una naturalitat i senzillesa que la fan tan especial. Per Sant jordi vaig tenir davant una joia a molt bon preu: "cuinar per ser feliç", així que em vaig "autorregalar" un llibre farcit d'il.lusió. Tinc una colla de receptes marcades però he començat per aquesta crema ja que ara que es deixa sentir la calor ens anirà molt bé!, a més a més, com que darrerament us estic presentant postres fresquetes l'afeigeixo a la "col.lecció!. Fixeu-vos que no porta llet, està feta amb aigua, per això és tant lleugera. Boníiiiisima!
Ingredientes
Preparación
- Ratllem la pell i escorrem el suc de les 4 llimones.Posem l'aigua al foc fins a arrencar el bull.En un pot gran barregem el sucre, els ous i la Maizena.
- Hi afegim la ratlladura i el suc de les 4 llimones juntament amb el litre d'aigua calenta. Ho posem al foc i remenem fins que bulli.
- Ho colem i aboquem en gotets o copes i guardem a la nevera fins el moment de servir. (com més estona més fresc i qualladeta).
- La Carme sudgereix servir amb rostes d'altres fruites a tallets.
Preguntas
Fotos de miembros
Comentarios
Es boníssim i molt fresqueta per l'estiu. Jo li poso una miqueta menys de sucre
Gràcies a tu pel teu comentari. Que passeu un bon dilluns de Pasqua! :)